Yoga_Online

ТЕСТ: ОТКРИЙ СВОЯТА ТЪМНА СТРАНАПреди да проверите – още няколко думи. Основното – не забравяйте, че  това е забавен тест.

 

А нашата тъмна страна – това са качествата и „всичко останало“, които ние не само не проявяваме в реалния си живот, а често не признаваме и пред самите себе си. Защо ни е необходимо да ги знаем тогава? Не за друго, а за да ги разпознаем, ако решат да ни изненадат в даден момент. И разпознавайки ги – просто да ги победим и трансформираме.

 

 

1. Пипи Дългото чорапче

Тъмната ти страна: ти си мързелив и инертен. Не понасяш рисковете и новото, макар да даваш вид, че си смел. Обичаш обществените порядки и се дразниш, ако някой те кара да ги нарушаваш. Считаш за ненормален всеки, който дръзне да тръгне срещу общоустановеното.

 

 

2. Капитан Немо

Тъмната ти страна: ти си прекалено открит.  Дотолкова, че изобщо не можеш да пазиш тайна – не само чужда, а и своя. Ако хората го знаеха това, никога нямаше да разчитат на теб. Ти, обаче, знаеш как да се прикриваш. Това е парадокс! Но факт...

 

 

3. Хера

Тъмната ти страна: ти си разюздан и доста аморален. Смяташ за глупак всеки, който е на различно мнение от твоето. За повечето хора, обаче, ти си еталон за висок морал. Добре че това е тъмната ти страна – в противен случай, щеше да се възползваш много осезаемо от тези неща и щеше да навредиш на много хора.

 

 

4. Хермес

Тъмната ти страна: ти си бавен и не желаеш да използваш ума си. Мразиш всички видове лъжи, без да осъзнаваш, че реално „истината“ е нещо Божествено, и че понякога една човешка лъжа може да спаси една душа. Не притежаваш никаква комбинативност, макар много хора да те имат за корифей в търговските дейности.

 

 

5. Вълкът

Тъмната ти страна: ти си твърде кротък. По-добричък от агне, очакваш с благоговение да ти резнат гръкляна. Независимо от това – повечето ти околни те смятат за страшен и неукротим. Затова – не се безпокой! Агнето ще остане цяло.

 

 

6. Мечо Пух

Тъмната ти страна: ти си прекалено безпокоящ се. Безпокойството е твоята първа природа – и ти пречи във всичко. В обществото, обаче, никой не подозира това – защото там си пример за спокоен и уравновесен човек.

 

 

7. Марс

Тъмната ти страна: никога не се противопоставяш на нищо – дори то да е зло, дори да те заплашва. Вътрешно приемаш нещата такива, каквито са. Разбира се, за околните ти си най-войнственият човек, когото познават.

 

 

8. Афродита

Тъмната ти страна: не вярваш в красотата и любовта. Не искаш да те обичат и самият ти не желаеш да обичаш – считаш го за досадно и ненужно. Околните, обаче, те имат за най-любвеобилното същество.

 

 

9. Питър Пан

Тъмната ти страна: не обичаш децата. Мислиш, че Бог е сбъркал, като не е измислил хората направо да се раждат на средна възраст. Децата обаче, в реалния живот те обожават!

 

 

10. Котаракът в чизми

Тъмната ти страна: убеден си, че не можеш да бъдеш нещо по-различно от това, което си! Друг е въпросът, че ти не знаеш какво точно си. Обаче си убеден, че знаеш. Имаш склонност да попадаш в подобен тип порочни кръгове, а околните пък, противно на това, те имат за изключително оправен и точен!

 

 

11. Червената шапчица

Тъмната ти страна: прекалено се подчиняваш на външни фактори. Нямаш смелостта да кривнеш и на милиметър от предначертания ти път. До степен – да си мислиш, че друго, освен този път – няма! За околните ти си новатор и човек с широки разбирания.

 

 

12. Зевс

Тъмната ти страна: не обичаш да поемаш отговорност и постоянно бягаш от светлината на прожекторите. За околните, обаче, ти си перфектният лидер, шеф или водач.

 

...

 

Автор: Соня Петрова - Аеиа

 

публикувано на: 05 октомври 2014 г.
===...

...ДРУГИ ТЕСТОВЕ И ОРАКУЛИ:
ТАРО-ТЕСТ: КАКВО МИ ПРЕДСТОИ В БЛИЗКИТЕ НЯКОЛКО МЕСЕЦА?

ТЕСТ: КОЙ Е ТВОЯТ ПОДСЪЗНАТЕЛЕН ЗОДИАКАЛЕН АРХЕТИП?


ОРАКУЛ ЗА 2017 ГОДИНА

ОРАКУЛ: ОТГОВОР НА ВЪПРОС