Yoga_Online

Мои разкази

КОНСПИРАЦИЯ „РАЙСКИ АД“





Снощи Г.З., нашият любим и всеизвестен контактьор, ясновидец и ченълинг-мастър (т.е. каналджия),

пребивавайки в мазето, и то точно когато слагал зелето, получил отново скоростен и неочакван ченълинг !

 

Разбира се, на зелето му се наложило да почака. Което, от своя страна, довело до бунтове сред организациите за защита на зелето. Активистки и активистки от техните стройни редици веднага подали искове срещу Г.З., обвиняващи го в най-неземните издевателства над този Божествен зеленчук.

 

Г.З., геройски игнорирайки всички зелево-защитни искове, както и успешно избягвайки няколко гранати и атомни бомби, насочени и летящи към него, вече не от зелевите защитници, а от неизвестна анти-хуманистична извънземна организация, записал на къс тоалетна хартия, въргаляща се в мазето, следния гореупоменат ченълинг:

 

„Хуманоси, хуманки, и всякакви хомо-та – сапиенси, еректуси, неОндерталензи и прочее! Това съм аз, бай ви Иван! И да ме познавате, и да не ме познавате, това не е от значение.  Искам просто да ви светна!

 

Та,

 

тук, в отвъдния свят, както го наричате, е всъщност прекрасно! Затова и никой, ама абсолютно никой не се връща в така наречения „ваш свят“. Вие си мислите, че това е така, защото някои си дяволи или ангели не ни пускали!

 

Напротив! Пускат ни те, ама ние не искаме!


Затова, и ангелите, и дяволите са принудени от време на време да пернат някого по главата с ангелски или дяволски черпак. Пернатият (да не помислите, че става дума за Бога – Перната Змия – не е там ударението!), загубва съзнание и памет. И в този му вид, докато още не се е съвзел, го изпращат по направление във вашия свят, под форма на малко бебе в утроба. Оттам-нататък – знаете как е.

 

Впрочем, заради това човек не помни предишните си „животи“ – от ударите с черпак е, не от друго. Да знаете!

 

Радвайте се на живота оттатък, щото като дойдете насам, ще трябва да се радвате още повече! Нема мърдане!“

 

Тук ченълингът прекъснал, или парчето тоалетна хартия на Г.З. се изчерпало – това не е доказано научно и засега нищо не можем да кажем по въпроса.

 

Ще ви държим в течение или на течение, уважаеми читатели, стойте нащрек!

 

 

(от  раздел: Вестникаризми)

 

 

Автор: Соня Петрова - Аеиа


публикувано на: 30 октовмри 2015 г.







...