СТАНИ И СВЕТИ, ЗАЩОТО СВЕТЪТ ТИ ДОЙДЕ


На болшинството не ни харесва случващото се по света в последните години.

Оня 1 % прибра богатствата на планетата и доведе хората до невъзможност дори да оцеляват. Дори най-богатите вече не знаят какво да правят парите си, но колелото е задвижено и се върти, продължавайки да трупа на едно място и да отнема от всички останали. Властимащите създадоха духа на неолиберализма, а после го изпуснаха от бутилката и сега той вилнее все по-могъщ, създавайки чудовищен дисбаланс в обществата, и всички знаем, че липсата на баланс води до разцепване на съставните части и срив на системата.

Хоризонталната перспектива не намира изход, а ние се чувстваме като зайци, изтръпнали и вцепенени пред фаровете на връхлитащ автомобил. Но, слава богу, това е само една от възможностите и при това не най-вероятните. Нали помним, че нито един проблем, създаден на едно ниво, не може да бъде решен на същото ниво, на което е възникнал.


Заедно с ожесточаването на старите управляващи, в същото това време започнаха да слизат много светли и свежи енергии и да насищат Земята. Учените дори не знаят как да тълкуват и затова считат, че 92% от ДНК-то няма никакво значение, а просто заема място в ядрото на клетките и е еволюционен боклук. Те смятат само 8% от човешката ДНК за носеща важната наследствена информация. Колко удобно на фона на знанието, че природата никога не създава нищо излишно, и изведнъж хоп - 92% от светая светих на човешкото същество се оказва боклук! Слизащите енергии рекалибрират нашето ДНК и увеличават, така да се каже, коефициента му на полезно действие. Ако в последните десетки или стотици хиляди години сме използвали 30%, примерно, от това ДНК, то сега започваме да използваме 36% от него, а това е огромен революционен скок в развитието ни, огромна промяна за нас и появата на неизброими възможности. Ние наистина започваме да творим собствената си реалност, нещо, което не е било постижимо преди, защото освен желание и намерение, трябва да съществуват и някакви материални предпоставки за подобни възможности.


Процесът на рекалибриране е завършен, ние ВЕЧЕ притежаваме всички необходими инструменти и от нас зависи кога ще освободим съзнанието си от старата матрица, за да може то свободно да се научи как да използва новите средства. Вече имаме необходимото, време е да започнем обучението. Ние вече се намираме в четвърта плътност, но все още сънуваме, че сме в трета. Време е да се събудим, светът, който чакахме в продължение на стотици прераждания, е тук.

 

...

 

Автор: Наташа Гайдън
e-mail за връзка: selesta7@yahoo.com

 

Публикувано на: 18 януари 2017 г.


 
ОЩЕ ОТ НАТАША ГАЙДЪН:КВАНТОВИЯТ ПРЕХОД: ТРЕТА ПЛЪТНОСТ, ЧЕТВЪРТА ПЛЪТНОСТ, АМИ АЗ?
...

....