КАКЪВ Е ХАРАКТЕРЪТ НА МОМИЧЕТО СПОРЕД МЕСЕЦА НА РАЖДАНЕ


Момичета и Момчета, понякога е добре да имаме представа кога е родено едно момиче. Всъщност, май винаги е добре, особено ако то е ваша любима, приятелка, майка, сестра, дъщеря, колега, близка - не е зле да знаете в кой месец е родена, за да не пропуснете рождения ѝ ден. А встрани от шегата - всъщност, дори да не знаем месеца на раждане или рождения ден, струва си всеки ден да се отнасяме с околните като с рожденици.

Януари

 

Януарските момичета са невероятно амбициозни, като при това са и много сериозни и дори – консервативни. Те могат да бъдат много критични, най-вече към себе си, но и към другите – и това, почти винаги, е с право. Никак не обичат да говорят за чувствата си, което не значи, че са безчувствени, просто предпочитат да показват само рационалната си страна. До себе си тези момичета допускат само хора на тяхното интелектуално ниво и с подобни на техните възгледи.

 

 

 

Февруари

 

Родените през февруари – това са романтични натури, в отношенията с които човек трябва да проявява огромно търпение. Тях далеч не всеки може да ги разбере, тъй като постоянно си сменят настроението. Природата ги е дарила с умението да мислят абстрактно. И най-важното – дори да ви изглеждат повърхностни, ако ги предадете – повече няма да ги видите!

 

 

 

Март

 

Има един израз – „мартенска котка“ – това са мартенски котки! Те притежават огромна харизма и неустоим чар. Тези момичета са верни и предани натури, които много трудно се влюбват. Те са очарователни и мили, но до момента, в който ги разстроите за нещо – каквото и да е то. Тогава – да не сте им насреща! Но, както и да е, да живееш с човек, роден през март – това е яко удоволствие.

 

 

 

Април

 

През април, по правило, се раждат момичета, способни да установят отношения практически с всеки човек и надарени с голяма дипломатичност. Разбира се, голяма част от тях са и много ревниви, и ако сте подринали по някакъв начин тяхното доверие, по-добре се оттеглете навреме и сами! В същото време априлското момиче може да ви направи най-щастливия човек на Земята. Тези момичета се разкриват пред този, който е успял да завоюва тяхното доверие.

 

 

 

 

Май

 

Май – това е месецът на жените, в чийто характер постоянството и привързаността са установен принцип. Те са безкрайно привлекателни, неслучайно Венера е техният архетип, което, обаче, нерядко се съчетава и с тежък характер, и почти не съществува мъж, който да не е „застрашен“ да попадне под тяхното влияние. Затова – ако сте имали щастието да се срещнете в живота си с майско момиче, вие няма да го забравите никога. Не се и опитвайте!

 

 

 

 

Юни

 

Любопитна, общителна и творчески насочена – това са трите главни характеристики на юнското момиче. При тях проблемът е, че първо говорят, а после мислят. Но пък е по-добре да ви кажат истината в очите, отколкото зад гърба. И, да, мъжете трябва да се притесняват от тях – защото много лесно могат да станат играчка в нежните им ръчички.

 

 

 

 

 

Юли

 

Момичетата, на които им е провървяло да се родят в разгара на лятото – са красиви, честни, загадъчни и много умни. Те не обичат конфликтите и с всекиго са пределно откровени. Но ако ги излъжете – дори и един-единствен път, - ще ги изгубите завинаги. Не забравяйте това! Няма как да не го разберат и да скриете – те просто четат мисли...

 

 

 

 

Август

 

Момичетата, родени през август, са едно невероятно съчетание между егоизъм и огромно добро сърце. С тази момичета няма смисъл човек да спори, да се кара или да им се сърди – те, рано или късно, ще излязат победителки. Августовските жени са надарени с изключително чувство за хумор, но не могат да търпят подигравки и насмешки над себе си. Ако направите последното – не се учудвайте отговорът им да ви дойде като гръм от ясно небе. Те винаги държат да са в центъра на внимание и почти винаги го постигат, особено с противоположния пол – просто няма как мъжете да не им отдадат цялото си внимание! В тяхно присъствие силният пол просто губи главата си!

 

 

 

 

Септември

 

Това е месецът на дисциплинираните, добрите и прекрасните жени. Те никога не прощават на предателите. А ако им сторите зло – бъдете сигурни, че ще търсят начин да отмъстят. И ще го намерят! Септемврийските момичета ценят дългосрочните отношения и почти никога не биха приели отношение „за една нощ“. Имат и много високи изисквания към партньорите, но с право. Както се казва – от партньорите ще оцелеят само най-достойните.

 

 

 

 

Октомври

 

Октомврийските момичета имат много силен характер, голям ум и не обичат да излагат публично личния си живот. Душата си разкриват не пред всеки, и далеч не винаги, страхувайки се, че може да бъде замърсена. Често другите жени недолюбват родените през октомври свои посестрими – поради завист.

 

 

 

 

Ноември

 

Това са момичета, които разпознават лъжата, още преди да е изказана! Не си играйте с тях – това е по-опасно от игра с огъня. Всичко, което е нужно да се знае за тези огнени момичета, е следното – никога не ги питайте за мнението им, ако не сте готови да чуете истината.

 

 

 

 

Декември

 

През декември се раждат нетърпеливи, но късметлийки момичета. Мълвата говори, че те винаги намират начин да излязат сухи от водата. Те могат да повишат настроението ви и са надарени с открито сърце. Животът неведнъж ги наранява, но, видимо, Бог е благосклонен към тях и накрая те винаги получават това, което искат.

 

...

 

tretooko.com

 

Публикувано на: 28 юни 2017 г.


ДРУГИ ТЕСТОВЕ, ХОРОСКОПИ И ОРАКУЛИ:
ДРЕВНИЯТ ПРАБЪЛГАРСКИ КАЛЕНДАР: ПРАБЪЛГАРСКИ ЗОДИАК
КЕЛТСКА АСТРОЛОГИЯ НА ДЪРВЕТАТА
ОРАКУЛ ЗА 2017 ГОДИНА


ТЕСТ: КОЙ Е ТВОЯТ ПОДСЪЗНАТЕЛЕН ЗОДИАКАЛЕН АРХЕТИП?


ТАРО-ТЕСТ: КАКВО МИ ПРЕДСТОИ В БЛИЗКИТЕ НЯКОЛКО МЕСЕЦА?
...