ТЕСТ: КАКЪВ СЪМ АЗ В НАСТОЯЩИЯ МОМЕНТ?

ТЕСТ: КАКЪВ СЪМ АЗ В НАСТОЯЩИЯ МОМЕНТ?

 

 

Погледнете за няколко секунди картинката – Човечета на Дървото. Изберете ЕДНО ЧОВЕЧЕ. Не се замисляйте, просто изберете това човече, което най-много Ви е привлякло вниманието. После вижте надолу на линка какво Ви казва Вашето Човече!

 

 

 

Човече № 1, 3, 6 или 7

 

Ако сте избрали едно от тези човечета, то Вие в настоящия момент можете да бъдете определени като целеустремен човек, който не се страхува от никакви препятствия и прегради! Просто действайте! Сега е дошъл Вашият час, както се казва. А може би – дори Вашият Голям Шанс!

 

...

 

Човече № 2, 11, 12, 17, 18 или 19

 

Ако сте избрали едно от тези човечета, то в настоящия момент Вие можете да бъдете определени като общителен човек, който винаги ще помогне на близки, колеги, приятели! Щом сте в състояние да помагате на другите – то значи, че в настоящия момент сте в силата си! Енергиите Ви са хем в излишък, хем в синхрон. Наслаждавайте се на периода! Т.е. използвайте излишъците си от енергия не само за вършене на полезна работа, но и за лични удоволствия....

 

Човече № 4

 

Ако сте избрали това човече, то в настоящия момент Вие можете да бъдете определени като човек, който е сдобил някаква устойчива жизнена позиция и желае да постигне всевъзможни успехи – но без да му се налага да преодолява трудности. Може би моментът е подходящ за преразглеждане и преоценка на позициите и ценностите?

 

...Човече № 5


 

Ако сте избрали това човече, то в настоящия момент Вие вероятно сте изморени, слаби, липсва Ви енергия и имате усещане, че „Жизнената Сила“ Ви е изоставила напълно! Както и всяко друго нещо в проявената Вселена, така и това Ваше състояние няма да е вечно. Но, все пак, използвайте го! Мъдрите открай време съветват – чувстваме ли, че сме стигнали дъното – не бива да се отчайваме! Това винаги значи, че следващата крачка е нагоре… Крачката може да е и скок!

 

 ...
Човече № 9

 

Ако сте избрали това човече, то в момента Вие сте весел човек, леко Ви е на душата, привличат Ви всякакви развлечения и сте склонни да се впускате в приключения! В такива моменти, дори да не го усещате осезаемо, Интуицията работи на пълни обороти и човек рядко може да сбърка в действията си – т.е. да пострада от последствията им. Въпреки това, все пак не действайте сляпо!

 


...

 


Човече № 13 или 21

 


Ако сте избрали едно от тези човечета, то в настоящия момент Вие сте много податливи на вътрешни тревоги и сте склонни да избягвате общуване със себеподобни. Може би „Силата“ иска да Ви накара да чуете вътрешния си глас – най-сетне? Или Интуицията Ви се опитва да Ви нашепне, че някой от обкръжението Ви не е коректен или откровен с Вас?

 

...

 

Човече № 8


 

Ако сте избрали това човече, то в сегашния момент Вие предпочитате да се потапяте във вътрешния си свят и изобщо – интересувате се само от своите лични работи. Може би, защото имате нужда да осмислите някои свои постъпки, връзки, взаимоотношения – но от гледна точка на себе си, а не на цялостната връзка. Слушайте сърцето си!

 

...

 Човече № 10 или 15

 


Ако сте избрали едно от тези човечета, то в настоящия момент Вие се адаптирате чудесно към живота и ситуациите, с които се срещате или сблъсквате – защото се намирате в напълно комфортно състояние на духа! Моментът е много подходящ за решаване на всякакви нерешени досега задачи, конфликти, предизвикателства! 

...
Човече № 14

 


Ако сте избрали това човече, то е много вероятно в момента да се намирате в криза и да пропадате в емоционална пропаст. Плашещо е, но недейте се паникьосва! Кризата може да е външна, може да е и вътрешна. Всъщност, всички кризи са вътрешни – емоциите еволюционно са по-стари от разума и са негова основа, те не могат да бъдат контролирани от разума. Затова – нямате друг избор, освен да се оставите на „свободното падане“ – Емоцията си знае работата! В един момент ще стигнете или до твърда основа, на която да стъпите, или ще осъзнаете, че можете да летите…

 


...
 Човече № 20

 

Ако сте избрали това човече, то Вие, вероятно, имате завишена самооценка. Тази завишена самооценка, все пак, има своето резонно основание – Вие сте роден лидер, имате лидерски дарби и наклонности, но в момента клоните към деспотизъм – искате хората да слушат Вас и само Вас! Сляп и глух сте за желанията и предложенията на Другите! Моментът показва, че можете да пропуснете полезни идеи.

 


...Човече № 16

 

Ако сте избрали това човече, то в момента Вие сте се отказали да помагате на другите – вероятно сте се изморили да го правите! Но, ако още не сте го забелязали, съвсем скоро ще разберете, че на Вас Ви помагат! Може би съвсем скоро ще се учудите, че се радвате на голяма поддръжка и внимание от страна на околните! 


Автор: Соня Петрова – АеиаПубликувано на: 26 май 2020 г.

............