Ива Попова: За Лори и ХУБАВИТЕ НЕЩА В ЖИВОТА

Д-р Лори Муур


„КОГАТО УЧЕНИКЪТ Е ГОТОВ – УЧИТЕЛЯТ ИДВА”

 

 Представям на вниманието ви:

 

Ива Попова – артист, журналист, оптимист

и председател на

Сдружение за изкуство и култура „ОРТОСИЯ”.

 

Ива разказва за един изключителен духовен учител, до когото е имала щастието да се докосне лично и с негова помощ да преживее нашия прекрасен свят като едно мистериозно Чудо – в цялата му приказна прелест.

 

 ...

 

Dr.  Laurie Moore или просто Лори e човекът, който прави от нещата още по-хубави неща.

Изпитах радостта да премина през няколко сесии, за да мога да разкажа за своята лична промяна.

Първото, което усетих е близостта на Лори и изключително топлото отношение, с което работи. По време на разговорите ни, обикновено няма нужда да говорим много, просто се усещаме. И това за мен е истинската причина да вярвам в тази помощ. Ако това звучи като приказка, то нека го наречем приказка.Но да не забравяме, че ние сме истинските герои и имаме уроци, до които трябва сами да достигнем. Учители като Лори могат само да помагат и да ни насочват как да преминаваме препятствията по пътя си.


 Лори работи предимно с доброто и във всичко вижда добро или го трансформира в такова. Работата й на енергийно ниво докосва другите по много естествен и деликатен начин.Във времето, в което живеем, преобладават проблеми, които са от различно естество и на различно ниво. В практиката си Лори доказва, че има решение на проблемите, защото ние – хората,  сме безкрайна радост и любов.


С това писмо бих искала информацията за Лори да стигне до повече хора, които имат нужда от такава помощ.Повече информация за съветите и за терапията, която провежда с хора и животни може да намерите на сайта:


www.animiracles.com Сега имате възможност да вземете 15 минутната сесия, която е подарък за всички новодошли на сайта на Д-р Лори и която ще намерите на следния линк:http://www.mynewsletterbuilder.com/tools/subscription.php?username=DrLaurieMoore&action=email&email=&send_id=&newsletter_id
=

 


 Кратка биография: Dr Laurie Moore е лицензиран терапевт и сертифициран специалист по общуване с животни. Вече 20 години помага на хора и на животни по целия свят да променят живота си, да намерят в себе си универсалната любов и да общуват по-истински.


Всички хора са добре дошли, без значение от религия, различия или пътя, по който върви даден човек.


Начините, по които Лори може да помогне са различни: индивидуална сесия, сесия по двойки, когато има проблем във връзката, подобряване на взаимоотношенията между двама души, сесия за животни, лекуване на сърце, емоционално лекуване, събуждане...Сега е моментът да се събудим.

 

 

С уважение:


Ива Попова

 

За повече информация и контакти, може да намерите Ива на сайта на Сдружението:

  

www.ortosiya.com...

 ....