КВАНТОВИЯТ ПРЕХОД: ТРЕТА ПЛЪТНОСТ, ЧЕТВЪРТА ПЛЪТНОСТ, АМИ АЗ?

Quantum_RealityНапоследък мнозина говорят за възнесението

и винаги ми е било любопитно те какво свързват с това понятие. В Речника на българския език думата „възнесение” липсва, има обаче тълкуване на „възнасям се” – нося се нагоре, издигам се.

Е хубаво, ще се въздигна, но как, а после? Защото под това някои подразбират умиране, не ли? Когато човек се спомине и физическото му тяло падне бездиханно, душата му излита оттам и се възнася нагоре (надолу не става, по подразбиране). А настоящето възнесение какво точно възнамерява да прави с тялото ми, ще го трансформира мигновено от физическо във възнесено и при това без никакви болки? Като знам колко несгоди преживях при рекалибрирането досега, само за да мога да поема още мъничко светлина, хич не ми се вярва да мога да издържа психически и физически на пълно и внезапно отваряне..  А не вярвам и така да е било замислено. Няма как тела с милиони години генетична еволюция изведнъж да щракнат пръсти и революционно в рамките на десетилетие да се превърнат в нещо напълно различно. Възнесените тела ще ядат ли? Ще спят ли?


Лично на мен най-разумно ми се струва едно такова обяснение:


Съзнанието не се намира в тялото, тялото се намира в съзнанието. Съзнанието ми има огромна перспектива, вижда отвисоко и вижда надалеч. Но е проектирало една малка част от себе си в гледна точка и тази точка гледа през моите очи. Колкото повече разширявам гледната си точка, толкова повече я превръщам в перспектива и следователно толкова повече наблюдавам през очите на голямото си съзнание, което още наричам Висшият ми Аз. Така възнесението не е нищо друго, освен разширяване на мирогледа ми, усъвършенствуване на способността ми да гледам през различни и противоположни гледни точки и най-вече умението да приемам чуждите мнения, особено когато са напълно различни от моето. Защото с колкото повече позиции се чувствам комфортно, толкова повече се разширявам. Ето защо учителите не спират да настояват, че приемането е от съществено значение за възнесението. Не несъгласието, последното означава да стоя на моето, да го защитавам с нокти и зъби и значи да се втърдявам, да се вцепенявам в една гледна точка. Прилича ми на шахматна игра. Малкото човече играе или с белите, или с черните. Висшият му аз играе едновременно и с белите, и с черните. А още по-нависоко играят с белите, черните, мен и противника ми, тази шахматна дъска, масата под нея и още стотина други дъски.


Какво става с физическото ми тяло междувременно? То следва съзнанието, разширява се заедно с него и поема повече от високите вибрации. Тялото трябва да е гъвкаво и здраво, за да не спъва процеса на разширяване на съзнанието, но за неговото здраве се грижи естествено, Соня. Smile

 

...

 

Автор: Наташа Гайдън

 

Публикувано на: 12 януари 2017 г.


...

 

 

    Наташа Гайдън е посветила целия си живот на  изследване и практикуване на езотеричното и скритите сили, които движат както индивидуалния живот на всеки от нас, така и на обществото като цяло. Тя е автор с обширни познания, относно всевъзможни  земни и извънземни  духовни школи и учения, и създател на много различни индивидуални практики за ефективно постигане на лични озарения и пробиви в необятната материя на мистерията, наречена ЧОВЕК-И-КОСМОС. Наскоро тя издаде книгата „Квантовият преход – прояснение“, в която читателят може да се запознае със синтезирани, кратки, обхватни и ясни обяснения за промените, които текат на планетарно, цивилизационно и индивидуално ниво, както и да получи множество полезни инструменти за работа със съзнанието. Вече повече от петнадесет  години Наташа практикува активно ПРОЦЕСИНГ, метод за холистична психотерапия, с който помага на търсещите да отработят негативните си емоции, да осъзнаят и променят вредните си убеждения, да преодолеят страхове и ралични видове стрес, да получат нови перспективи, да постигнат успешни взаимоотношения с ближните и т.н. Авторката води обичания, популярен и помогнал на много хора сайт „Водолей“ във Фейсбук, където можете да я намерите за личен контакт, както и на: e-mail: selesta7@yahoo.com

...


Повече за книгата "Квантовият преход - прояснение", може да прочетете и тук:


Квантовият преход започна. Ражда ли се новият свят?
Quantum_Book


...


Aquarius


...