НОВО! ЙОГА ИНТЕНЗИВ – ВСЕКИ ВТОРНИК ОТ 18:30 часа, ПО СКАЙП

Един астрономически час ЙОГА ПРАКТИКА, по Скайп.

 

 

Всеки вторник, от 18:30 часа българско време.

 

Един час интензивна йога-практика, подходяща и за начинаещи, и за напреднали в Йога. Много подходяща за хората, които нямат възможност да отделят 2 часа за Йога практика на седмица, но все пак имат нужда от йога.

 

Практиката е със стандартната структура за йога-практика по мой модел, и съдържа пранаями, асани, виняси, мудри, практики от пратяхара, медитации, мантри и др., както и релаксация, и йога-нидра.

За удобствата на Йога практиката по Скайп няма нужда да пиша, вече много хора се убедиха, че това е най-удобният начин за практикуване на Йога. Когато имаш възможност да провеждаш водени практики ОНЛАЙН – се убеждаваш, че вече:

 

НЕ СИ ЗАВИСИМ ОТ ПРОСТРАНСТВОТО

 

Можеш да практикуваш Йога при този инструктор, който ти харесва най-много, без да се налага да пътуваш часове до него, или без да ти се налага да се отказваш от него по пространствени причини. Така например, инструкторът и практикуващият могат да живеят в различни държави – и пак всяка седмица да се срещат онлайн и да практикуват заедно.

 

ДОМЪТ ТИ И МЯСТОТО В НЕГО, НА КОЕТО ПРАКТИКУВАШ, СЕ ПРЕВРЪЩА В СВОЕОБРАЗЕН ХРАМ

 

При Йога практика винаги се излъчва голямо количество положителна и благотворна енергия, която облагородява мястото, на което се извършва практиката. Защо да концентрираме добрата си енергия само в спортни зали, като можем да направим това и в собствения си дом?

 

 

 

Цени:

10 лева за еднократна практика.

30 лева за 4 практики, взети в рамките на текущия календарен месец и заплатени в началото на текущия календарен месец.


(за практикуващи извън България: само абонаментно – 4 практики/месец – 50 лева).

 

Бележки:


Абониран, който е изпуснал практика по негова причина, може да си я вземе в един от другите дни с практики, но там практиките са по 2 часа (т.е. практикуващият трябва да е съгласен предварително да практикува в продължение на 1,5 до 2 часа). Задължително трябва да се уговорим преди това, за да имам предвид кога точно ще направим отработването.  Задължително е също това да стане в рамките на текущия месец. Дните са:

Всяка СРЯДА от 19:00 часа българско време

Всеки ЧЕТВЪРТЪК от 19:00 часа българско време

Всяка СЪБОТА от 9:30 часа българско време

 

ВАЖНО! Ако се пропусне практика по моя причина – отработваме я в удобен за всички ден и час, независимо от текущия месец.

 

Плащанията се извършват по банков път, на сметка в BGN:

Получател:

ТРЕТО ОКО ЕООД

RAIFEISEN BANK

IBAN: BG43RZBB91551005585203

BIC: RZBBBGSF

 Очаквайте скоро: ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПЛАЩАНЕ И ПО ЕЛЕКТРОНЕН ПЪТ

 

Желаещите фактура да изпратят данни на фирма на посочения по-долу е-мейл и след извършено плащане от тяхна страна, ще получат фактурата на своя е-мейл, от който ще я изтеглят/изпринтят.

 

 
e-mail: info@tretooko.comЗа записвания и въпроси: 

Форма за контакт 

 

 
Хари ОМ Тат Сат!

 

 

 

 

Публикува: Соня Петрова - Аеиа

...