Мои разкази

СЕНЗАЦИОННАТА КОНСПИРАЦИЯ ОТ ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ
Миналия месец група журналисти, учени, политици, зарзаватчии и уфолози направи епохално откритие.

То не може да се сравни с нищо от известната ни досега история на човечеството, а и от други истории - тази на мармотите, на крокодилите, а също на термитите, латимериите и не на последно място - на къртиците.

Ето за какво става дума - за един грандиозен заговор срещу човечеството, датиращ вероятно от милиарди години.

 

Няколко вида извънземни цивилизации, пренебрегващи напълно мармотите, са се центрирали над човешкия род и произвеждат ли, произвеждат облаци.

 

Уважаеми читатели! Вие първи се докосвате до тази велика тайна! Облаците не би трябвало да присъстват в нашата атмосфера! Това са изкуствено създадени обекти. Ясно е, че всички ние ги приемаме за даденост, но в това е уловката! Дезинформация е и повсеместно  разпространената лъжа, че от някои от облаците валял дъжд и по този начин се осъществявал кръговратът на водата в природата. Да, вода има, и дъжд има, а и сняг, град и суграшица, но... Отново стигаме до едно голямо "НО". Запитвали ли сте се откъде идва тази вода в дъждоносните облаци? Какво съдържа тя? Дали наистина е хаш-две-о, с аерозоли и прочие? Тази вода идва от галактиките, от които са генерирани тия облаци! Тя, под формата на просто хаш-две-о, прониква в най-горните, фини и тънки слоеве на човешката мозъчна кора и там прави реакция, от която нормалният човек се превръща в междугалактическо зомби!  

 

Както е всеизвестно, облаците са различни видове, имат различен цвят, строеж и консистенция. Групата от дръзновени човеци, която първа разкри този заговор, е успяла да класифицира облаците и да определи кой вид облак на коя извънземна цивилизация принадлежи.

 

За да не затруднява и без това зомбясалите от милиарди години хора, групата засега се ограничи да подаде обществено единствено цветовата класификация на облаците.

 

И така:

 

- Сивите облаци са дело на т.нар. Сиви. В тях те хем си крият неутронните космически кораби, хем оводяват с вода народа, хем излъчват енергии, неизвестни засега на нашата наука, които енергии влияят на човека по страховит начин.

 

- Белите облаци са собственост на т.нр. Бели. Някои ги наричат погрешно "Бяло Братство" и съвсем дезинформативно ги пращат да живеят в страната Шамбала. А те, то е видно, са навсякъде! Да знаете, драги читатели - колчем видите бял облак, това е база на Белите!

 

- Сини облаци. То е ясно - на Сините.

 

- Зелени облаци - на Зелените.

 

- Хибридни облаци. Получават се, когато две или повече извънземни цивилизации се съберат да празнуват заедно. Тогава се предполага, че хората не изпитват върху себе си пагубното облачно влияние; Но това е само предположение.

...

Групата откривател на този вопиющ заговор, в колаборация с огромен брой институти и интердисциплинарни учени, в момента разработва стратегии, които ще бъдат обнародвани съвсем скоро и ние, хората, най-сетне ще можем да разберем как и с какви средства бихме могли да се предпазим от това масово зомбясване, причинявано от облаците. Засега не ни остава нищо друго, освен да ги гледаме и да сме спокойни, че поне сме ги разконспирирали!

...

 

Автор: Соня Петрова – Аеиа

 

От книгата „Магически разкази“, раздел  „Вестникаризми“

 

...