Мои разкази

ГОЛЕМИТЕ КОСМИЧЕСКИ СЪЩЕСТВА: НА КОГО МУ СЕ ВИЕ СВЯТ?





Снощи, напълно случайно и против всички гравитационни правила и закони, нашият уважаван ченълинг мастър Г.З. доловил следния разговор между големи космически същества:

 

 

Същество Едно: Тия на Земята са уникални! Да, бе, те са същите като нас, ама в един безвремеви и безпространствен момент се пристрастиха към гравитацията и от тогава – не можем да ги измъкнем по никакъв начин от лапите ѝ!

 

Същество Две: Дали?! Може пък просто да не знаят как да се измъкнат?!

 

Същество Едно: Е, да! Все още се правят, че реално не знаят „що е гравитация“ – имат само теории. Но това е поза! Просто са пристрастени и не желаят да я напуснат.

 

Същество Две: Наистина, склонен съм да ти повярвам. Защото, представяш ли си, те самите твърдят, че Земята, върху която стоят неотклонно, се въртяла с бясна скорост! От друга страна, обаче, те самите не усещат пряко това въртене – и дори имат изрази от вида: „здраво стъпил на земята.“ А отвъд това – твърдят, че всички галактики се въртят, също с бясна скорост! Представяш ли си?! Хем твърдят, че това, на което са стъпили, се върти, хем са убедени, че и това, в което се намира това, на което са стъпили – също се върти, - и пак не признават, че и те самите се въртят!

 

Същество Едно: Ох! Имат и други изрази, ха ха. Например: „вие му се свят“. С този израз земните ни братя изказват, освен медицинска диагноза и симптом, също и ирония – който брат не е съвсем нормален по техните стандарти, бива набеден, че страда от световъртеж!!!

 

Същество Две: Смешно, да. При условие, че те всички се въртят постоянно с бясна скорост и дори го знаят твърдо това.

 

Същество ЕДно: Така си е – всички пристрастени към гравитацията са в постоянно състояние на виене на свят – въртят се нон-стоп със Земята, с Галактиката, и с всичко, но имат наглостта да не го признават, въпреки че иначе твърдят, че Земята се върти… И дори обявяват за пълен невежа човека, който не е научил, че Земята се върти, и твърди, че е статична.

 

Същество Две: И колцина от тях са излизали извън гравитацията на Земята? Почти никой. ОТ това постоянно въртене те не могат да уловят фактически нищичко - нито от нашите телепатични предавания, нито от които и да е други. Тия „ченълинги“, които разпространяват помежду си и ги представят като „космическа телепатия“ и дори като преки разговори с ангели, архангели, Небесни Учители и Бог – са предавания от самата  Земя – тя си прави кодош с тях…

 

Същество Едно: Е, понякога улавят – ето, усещам, че Г.З. в момента ни подслушва и чува всичко правилно, въпреки че се върти с бясна скорост!!!

 

 

Тук Г.З. се стреснал не на шега и неволно прекъснал ченълинга... За огромно наше съжаление, драги читатели.

 

 

Автор: Соня Петрова – Аеиа

 

Публикувано на: 15 януари 2016 г.






...